лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Бактеріальні препарати у технології суцільном'язових сирокопчених продуктів з яловичини [Текст]

Бактеріальні препарати у технології суцільном'язових сирокопчених продуктів з яловичини [Текст]

Бактеріальні препарати у технології суцільном'язових сирокопчених продуктів з яловичини [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Бактеріальні препарати у технології суцільном'язових сирокопчених продуктів з яловичини [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Бактеріальні препарати у технології суцільном'язових сирокопчених продуктів з яловичини [Текст] / М. П. Сичевський, В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська, К. О. Данілова // Харчова наука і технологія. – 2016. – Т. 10, вип. 3. – С. 13–18. – На укр. яз.


загальний = Технологія : виробнича
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Продукти (харчування) : копченості


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Харчова наука і технологія
Немає прим.
Выпуск

Харчова наука і технологія Т. 10, вип. 3
2016 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.82)