Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бактеріальні препарати у технології суцільном'язових сирокопчених продуктів з яловичини [Текст]
Бактеріальні препарати у технології суцільном'язових сирокопчених продуктів з яловичини [Текст]
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Бактеріальні препарати у технології суцільном'язових сирокопчених продуктів з яловичини [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. Бактеріальні препарати у технології суцільном'язових сирокопчених продуктів з яловичини [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Бактеріальні препарати у технології суцільном'язових сирокопчених продуктів з яловичини [Текст] / М. П. Сичевський, В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська, К. О. Данілова // Харчова наука і технологія. – 2016. – Т. 10, вип. 3. – С. 13–18. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Продукти (харчування) : копченості
Бактеріальні препарати у технології суцільном'язових сирокопчених продуктів з яловичини [Текст] / М. П. Сичевський, В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська, К. О. Данілова // Харчова наука і технологія. – 2016. – Т. 10, вип. 3. – С. 13–18. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Продукти (харчування) : копченості