Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шильман, Л. З. - Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст]
Шильман, Л. З. - Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Шильман, Л. З.
Жири у виробництві харчової подукції [Текст]. Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шильман, Л. З.
Жири у виробництві харчової подукції [Текст]. Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
35.782 Ж73
Шильман, Л. З.
Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст] / Л. З. Шильман // Жири у виробництві харчової подукції [Текст] : монографія / за заг. ред. Л. З. Шильман. – Суми : Університетська книга, 2016. – 21–24. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : жири : спред
загальний = Продукти (харчування) : жири
35.782 Ж73
Шильман, Л. З.
Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст] / Л. З. Шильман // Жири у виробництві харчової подукції [Текст] : монографія / за заг. ред. Л. З. Шильман. – Суми : Університетська книга, 2016. – 21–24. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : жири : спред
загальний = Продукти (харчування) : жири