Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Баль-Прилипко, Л. - Вдосконалення біотехнології солених м'ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів...
Баль-Прилипко, Л. - Вдосконалення біотехнології солених м'ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів...
Статья
Автор: Баль-Прилипко, Л.
Продовольча індустрія АПК. Вдосконалення біотехнології солених м'ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Баль-Прилипко, Л.
Продовольча індустрія АПК. Вдосконалення біотехнології солених м'ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л.
Вдосконалення біотехнології солених м'ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. – 2016. – № 5. – С. 4–9 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Процес (технологічний) : соління
загальний = Технологія : Біотехнологія
Баль-Прилипко, Л.
Вдосконалення біотехнології солених м'ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. – 2016. – № 5. – С. 4–9 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Процес (технологічний) : соління
загальний = Технологія : Біотехнологія