Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сивній, І. - Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре [Текст]
Сивній, І. - Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре [Текст]
Статья
Автор: Сивній, І.
Продовольча індустрія АПК. Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Сивній, І.
Продовольча індустрія АПК. Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Сивній, І.
Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре [Текст] / І. Сивній, В. Оболкіна, I. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2016. – № 5. – С. 27–31 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Зберігання
загальний = Використання
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Показник
загальний = Мікробіологія
Сивній, І.
Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре [Текст] / І. Сивній, В. Оболкіна, I. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2016. – № 5. – С. 27–31 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Зберігання
загальний = Використання
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Показник
загальний = Мікробіологія