Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мостова, Л. М. - Організація обслуговування в ресторанному господарстві [Текст]
Мостова, Л. М. - Організація обслуговування в ресторанному господарстві [Текст]
Книга
Автор: Мостова, Л. М.
Організація обслуговування в ресторанному господарстві [Текст]: підручник
Видавництво: Світ книг, 2017 г.
ISBN 978-966-2678-44-4
Автор: Мостова, Л. М.
Організація обслуговування в ресторанному господарстві [Текст]: підручник
Видавництво: Світ книг, 2017 г.
ISBN 978-966-2678-44-4
Книга
65.431я73 М84
Мостова, Л. М.
Організація обслуговування в ресторанному господарстві [Текст] : підручник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова, І. М. Ракленко. – Харків : Світ книг, 2017. – 657 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-44-4.
ББК 65.431я73 М84
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація туризму (Організація ресторанного господарства)
382703 Загальний читальний зал
382704 Навч. абонемент
383059 Навч. абонемент
383060 Навч. абонемент
384034 Навч. абонемент
384035 Навч. абонемент
384416 Навч. абонемент
384417 Навч. абонемент
65.431я73 М84
Мостова, Л. М.
Організація обслуговування в ресторанному господарстві [Текст] : підручник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова, І. М. Ракленко. – Харків : Світ книг, 2017. – 657 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-44-4.
ББК 65.431я73 М84
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація туризму (Організація ресторанного господарства)
382703 Загальний читальний зал
382704 Навч. абонемент
383059 Навч. абонемент
383060 Навч. абонемент
384034 Навч. абонемент
384035 Навч. абонемент
384416 Навч. абонемент
384417 Навч. абонемент