лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Мусатов, А. - 5 правил работы кухни. Правильно храни [Текст]

Мусатов, А. - 5 правил работы кухни. Правильно храни [Текст]

5 правил работы кухни. Правильно храни [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор: Мусатов, А.
Ресторатор. 5 правил работы кухни. Правильно храни [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Мусатов, А.
5 правил работы кухни. Правильно храни [Текст] / А. Мусатов // Ресторатор. – 2016. – № 12. – С. 24–29. – На рус. яз.


загальний = Продукти (харчування)
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Технологія : зберігання


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Ресторатор
Немає прим.
Выпуск

Ресторатор № 12
2016 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.81)