Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст]
Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст]
Книга
Автор:
Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-351-265-5
Автор:
Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-351-265-5
Книга
28.4я73 М59
Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст] : навч. посібник / В. Д. Малигіна, О. А. Ракша-Слюсарева, В. П. Ракова, [та ін.]. – 2-ге вид., стер. – Київ : Кондор, 2015. – 242 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-351-265-5.
ББК 28.4я73 М59
загальний = Мікробіологія
загальний = Фізіологія : харчування
загальний = Хвороба : інфекційна
Дисципліни = Цикл природничо-наукової та фундаментальної підготовки : Базова частина : Мікробіологія
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Мікробіологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Мікробіологія
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Мікробіологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Мікробіологія харчових виробництв
380242 Загальний читальний зал
380243 Навч. абонемент
28.4я73 М59
Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст] : навч. посібник / В. Д. Малигіна, О. А. Ракша-Слюсарева, В. П. Ракова, [та ін.]. – 2-ге вид., стер. – Київ : Кондор, 2015. – 242 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-351-265-5.
ББК 28.4я73 М59
загальний = Мікробіологія
загальний = Фізіологія : харчування
загальний = Хвороба : інфекційна
Дисципліни = Цикл природничо-наукової та фундаментальної підготовки : Базова частина : Мікробіологія
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Мікробіологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Мікробіологія
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Мікробіологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Мікробіологія харчових виробництв
380242 Загальний читальний зал
380243 Навч. абонемент