Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
Хомич, Г. П. - Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
Видавництво: ПУЕТ, 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
Видавництво: ПУЕТ, 2016 г.
ISBN відсутній
Книга
Хомич, Г. П.
Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальної практик студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра ПУЕТ [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Ю. Г. Наконечна, В. Ф. Гончаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2016 . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Технологія : зберігання
Хомич, Г. П.
Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальної практик студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра ПУЕТ [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, Ю. Г. Наконечна, В. Ф. Гончаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2016 . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Технологія : зберігання