лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Архіпов, В. В. - Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

Архіпов, В. В. - Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Доступно
 2 з 2
Книга
Автор: Архіпов, В. В.
Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навч. посіб.
Видавництво: Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 г.
ISBN 966-8347-48-X

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36.99я73 А87

Архіпов, В. В.
Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос : Центр навч. л-ри, 2007. – 382 с. – На укр. яз. – ISBN 966-8347-48-X.

ББК 36.99я73 А87

загальний = Страва
загальний = Страва : з овочів
загальний = Страва : з грибів
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Страва : з риби
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Управління : якістю
загальний = Показник : якості
загальний = Асортимент
загальний = Стандарт : галузевий
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Страва : соус
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти

336548 Навч. абонемент
343378 Навч. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)