Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дослідження характеристик мембранних ліпідів плодової сировини у процесі відновлення аромату [Текст]
Дослідження характеристик мембранних ліпідів плодової сировини у процесі відновлення аромату [Текст]
Статья
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Дослідження характеристик мембранних ліпідів плодової сировини у процесі відновлення аромату [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Дослідження характеристик мембранних ліпідів плодової сировини у процесі відновлення аромату [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Дослідження характеристик мембранних ліпідів плодової сировини у процесі відновлення аромату [Текст] / А. І. Маринін, А. І. Маринін, Г. Є. Дубова, Л. I. Кущ // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2016. – № 1 (78). – С. 8–14 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1236. – На укр. яз.
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Дослідження
загальний = Ферменти
загальний = Ароматизатор
Дослідження характеристик мембранних ліпідів плодової сировини у процесі відновлення аромату [Текст] / А. І. Маринін, А. І. Маринін, Г. Є. Дубова, Л. I. Кущ // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2016. – № 1 (78). – С. 8–14 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1236. – На укр. яз.
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Дослідження
загальний = Ферменти
загальний = Ароматизатор