Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Олійник, Л. Б. - Сучасні напрями вдосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів [Текст]
Олійник, Л. Б. - Сучасні напрями вдосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів [Текст]
Статья
Автор: Олійник, Л. Б.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Сучасні напрями вдосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Олійник, Л. Б.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Сучасні напрями вдосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Олійник, Л. Б.
Сучасні напрями вдосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів [Текст] / Л. Б. Олійник // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2016. – № 1 (78). – С. 22–28 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1238. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Властивість
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
Олійник, Л. Б.
Сучасні напрями вдосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів [Текст] / Л. Б. Олійник // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2016. – № 1 (78). – С. 22–28 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1238. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Властивість
загальний = Виробництво : напівфабрикатів