Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Тюрікова, І. С. - Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини [Текст]
Тюрікова, І. С. - Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини [Текст]
Статья
Автор: Тюрікова, І. С.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Тюрікова, І. С.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Тюрікова, І. С.
Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини [Текст] / І. С. Тюрікова, Н. В. Олійник // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2016. – № 1 (78). – С. 45–54 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1241. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Технологія
загальний = Дослідження
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Овочі : топінамбур
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Плоди : горіхоплідні
Тюрікова, І. С.
Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини [Текст] / І. С. Тюрікова, Н. В. Олійник // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2016. – № 1 (78). – С. 45–54 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1241. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Технологія
загальний = Дослідження
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Овочі : топінамбур
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Плоди : горіхоплідні