Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
Капліна, Т. В. - Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
Статья
Автор: Капліна, Т. В.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2016. – № 1 (78). – С. 84–91 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1246. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Властивість
загальний = Домішок : харчовий
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2016. – № 1 (78). – С. 84–91 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1246. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Властивість
загальний = Домішок : харчовий