Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст]
Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст]
Статья
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст] / І. В. Шурдук, М. Л. Серік, А. I. Шурдук, С. П. Антоненко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2016. – № 1 (78). – С. 119–126 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1251. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Домішок : біологічно активний
Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст] / І. В. Шурдук, М. Л. Серік, А. I. Шурдук, С. П. Антоненко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2016. – № 1 (78). – С. 119–126 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1251. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Домішок : біологічно активний