Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Назаренко, В. О. - Формування якості товарів (Харчові продукти) [Текст]
Назаренко, В. О. - Формування якості товарів (Харчові продукти) [Текст]
Книга
Автор: Назаренко, В. О.
Формування якості товарів (Харчові продукти) [Текст]: навч.-метод. посібник
Видавництво: ПУЕТ, 2017 г.
ISBN відсутній
Автор: Назаренко, В. О.
Формування якості товарів (Харчові продукти) [Текст]: навч.-метод. посібник
Видавництво: ПУЕТ, 2017 г.
ISBN відсутній
Книга
65.422.51я73 Н19
Назаренко, В. О.
Формування якості товарів (Харчові продукти) [Текст] : навч.-метод. посібник / В. О. Назаренко, В. М. Волощук. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 68 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.422.51я73 Н19
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Формування якості товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Формування якості товарів
загальний = Якість : товарів
загальний = Продукти (харчування)
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління безпечністю харчової продукції
383734 Загальний читальний зал
383735 Навч. абонемент
386820 Навч. абонемент
65.422.51я73 Н19
Назаренко, В. О.
Формування якості товарів (Харчові продукти) [Текст] : навч.-метод. посібник / В. О. Назаренко, В. М. Волощук. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 68 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.422.51я73 Н19
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Формування якості товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Формування якості товарів
загальний = Якість : товарів
загальний = Продукти (харчування)
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління безпечністю харчової продукції
383734 Загальний читальний зал
383735 Навч. абонемент
386820 Навч. абонемент