Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Черевко, О. I. - Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]
Черевко, О. I. - Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]
Книга
Автор: Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: підручник
Видавництво: Світ книг, 2017 г.
ISBN 978-9662678-15-4
Автор: Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: підручник
Видавництво: Світ книг, 2017 г.
ISBN 978-9662678-15-4
Книга
36.81я73 Ч-46
Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : підручник / О. I. Черевко, А. М. Поперечний. – 2-ге вид., допов. та випр. – Харків : Світ книг, 2017. – 496 с. – На укр. яз. – ISBN 978-9662678-15-4.
ББК 36.81я73 Ч-46
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Процеси і апарати харчових виробництв
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Виробництво : харчових продуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Процеси і апарати харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Моделювання технологічних процесів
383497 Навч. абонемент
383498 Навч. абонемент
384427 Навч. абонемент
36.81я73 Ч-46
Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : підручник / О. I. Черевко, А. М. Поперечний. – 2-ге вид., допов. та випр. – Харків : Світ книг, 2017. – 496 с. – На укр. яз. – ISBN 978-9662678-15-4.
ББК 36.81я73 Ч-46
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Процеси і апарати харчових виробництв
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Виробництво : харчових продуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Процеси і апарати харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Моделювання технологічних процесів
383497 Навч. абонемент
383498 Навч. абонемент
384427 Навч. абонемент