Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Васюкова, А. Т. - Организация производства и управление качеством продукции в общественном питании [Текст]
Васюкова, А. Т. - Организация производства и управление качеством продукции в общественном питании [Текст]
Книга
Автор: Васюкова, А. Т.
Организация производства и управление качеством продукции в общественном питании [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: "Дашков и К", 2008 г.
ISBN 978-5-91131-415-6
Автор: Васюкова, А. Т.
Организация производства и управление качеством продукции в общественном питании [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: "Дашков и К", 2008 г.
ISBN 978-5-91131-415-6
Книга
65.431-80я73 В20
Васюкова, А. Т.
Организация производства и управление качеством продукции в общественном питании [Текст] : учеб. пособие / А. Т. Васюкова, В. И. Пивоваров, К. В. Пивоваров. – 2-е изд., испр. и доп. – Москва : "Дашков и К", 2008. – 328 с. – На рус. яз. – ISBN 978-5-91131-415-6.
ББК 65.431-80я73 В20
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Організація : виробництва
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Управління : якістю
344251 Навч. абонемент
344252 Навч. абонемент
344253 Навч. абонемент
344254 Навч. абонемент
344255 Навч. абонемент
65.431-80я73 В20
Васюкова, А. Т.
Организация производства и управление качеством продукции в общественном питании [Текст] : учеб. пособие / А. Т. Васюкова, В. И. Пивоваров, К. В. Пивоваров. – 2-е изд., испр. и доп. – Москва : "Дашков и К", 2008. – 328 с. – На рус. яз. – ISBN 978-5-91131-415-6.
ББК 65.431-80я73 В20
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Організація : виробництва
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Управління : якістю
344251 Навч. абонемент
344252 Навч. абонемент
344253 Навч. абонемент
344254 Навч. абонемент
344255 Навч. абонемент