Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохович, А. М. - Технологія шоколаду [Текст]
Дорохович, А. М. - Технологія шоколаду [Текст]
Книга
Автор: Дорохович, А. М.
Технологія шоколаду [Текст]: навч. посібник
Видавництво: НУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-612-161-8
Автор: Дорохович, А. М.
Технологія шоколаду [Текст]: навч. посібник
Видавництво: НУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-612-161-8
Книга
36.86 Д69
Дорохович, А. М.
Технологія шоколаду [Текст] : навч. посібник / А. М. Дорохович. – Київ : НУХТ, 2014. – 367 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-612-161-8.
ББК 36.86 Д69
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : шоколад
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Харчові технології
383955 Загальний читальний зал
36.86 Д69
Дорохович, А. М.
Технологія шоколаду [Текст] : навч. посібник / А. М. Дорохович. – Київ : НУХТ, 2014. – 367 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-612-161-8.
ББК 36.86 Д69
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : шоколад
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Харчові технології
383955 Загальний читальний зал