Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]
Книга
Автор:
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2016 г.
ISBN 978-966-2678-20-8
Автор:
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2016 г.
ISBN 978-966-2678-20-8
Книга
65.431.14-80я73 О-64
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова, Л. О. Радченко, К. П. Вініченко, [та ін.]. – Х. : Світ книг, 2016. – 411 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-20-8.
ББК 65.431.14-80я73 О-64
загальний = Організація : громадського харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Туризм
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація роботи ресторанів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація туризму (Організація ресторанного господарства)
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Культура харчування
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Культура харчування
384422 Навч. абонемент
384423 Навч. абонемент
65.431.14-80я73 О-64
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова, Л. О. Радченко, К. П. Вініченко, [та ін.]. – Х. : Світ книг, 2016. – 411 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-20-8.
ББК 65.431.14-80я73 О-64
загальний = Організація : громадського харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Туризм
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація роботи ресторанів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація туризму (Організація ресторанного господарства)
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Культура харчування
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Культура харчування
384422 Навч. абонемент
384423 Навч. абонемент