Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Топольник, В. Г. - Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст]
Топольник, В. Г. - Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст]
Книга
Автор: Топольник, В. Г.
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Магнолія-2006, 2017 г.
ISBN 978-617-574-054-5
Автор: Топольник, В. Г.
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Магнолія-2006, 2017 г.
ISBN 978-617-574-054-5
Книга
65.432-823.2-21я73 Т58
Топольник, В. Г.
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / В. Г. Топольник. – Львів : Магнолія-2006 , 2017. – 328 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-574-054-5.
ББК 65.432-823.2-21я73 Т58
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
загальний = Система : якості
загальний = Якість : продукції
загальний = Господарство : готельне
загальний = Управління : якістю
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : Ресторани в готельній індустрії
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Формування та реалізація готельних послуг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Ресторани в готельній індустрії
383264 Навч. абонемент
383917 Навч. абонемент
383918 Навч. абонемент
383263 ЧЗ1
65.432-823.2-21я73 Т58
Топольник, В. Г.
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / В. Г. Топольник. – Львів : Магнолія-2006 , 2017. – 328 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-574-054-5.
ББК 65.432-823.2-21я73 Т58
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
загальний = Система : якості
загальний = Якість : продукції
загальний = Господарство : готельне
загальний = Управління : якістю
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : Ресторани в готельній індустрії
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Формування та реалізація готельних послуг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Ресторани в готельній індустрії
383264 Навч. абонемент
383917 Навч. абонемент
383918 Навч. абонемент
383263 ЧЗ1