Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Банкет: посудные особенности [Текст]
Банкет: посудные особенности [Текст]
Статья
Банкет: посудные особенности [Текст] // Отельер & Ресторатор. – 2017. – № 6. – С. 52–56. – На рус. яз.
загальний = Товари (непродовольчі) : посуд
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Організація : громадського харчування
Банкет: посудные особенности [Текст] // Отельер & Ресторатор. – 2017. – № 6. – С. 52–56. – На рус. яз.
загальний = Товари (непродовольчі) : посуд
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Організація : громадського харчування