лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Технология продукции общественного питания [Текст]

Технология продукции общественного питания [Текст]

Технология продукции общественного питания [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга
Автор:
Технология продукции общественного питания [Текст]: лабораторный практикум
Серия: Высшее образование
Видавництво: ФОРУМ, ИНФРА-М, 2016 г.
ISBN 978-5-00091-119-8

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36.99я73 Т38

Технология продукции общественного питания [Текст] : лабораторный практикум / под ред. Л. П. Липатова. – 2-е изд., испр. и доп. – Москва : ФОРУМ : ИНФРА-М, 2016. – 376 с. – (Высшее образование) . – На рус. яз. – ISBN 978-5-00091-119-8.

ББК 36.99я73 Т38

загальний = Харчування : громадське
загальний = Технологія : приготування їжі

381123 Загальний читальний зал
381124 Навч. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.169)