Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Барыга, Анджей - Внедрение систем качества в пищевую промышленность [Текст]
Барыга, Анджей - Внедрение систем качества в пищевую промышленность [Текст]
Книга
Автор: Барыга, Анджей
Внедрение систем качества в пищевую промышленность [Текст]
Видавництво: Сполом, 2009 г.
ISBN 978-966-665-556-4
Автор: Барыга, Анджей
Внедрение систем качества в пищевую промышленность [Текст]
Видавництво: Сполом, 2009 г.
ISBN 978-966-665-556-4
Книга
65.305.73-823.2-21 Б26
Барыга, Анджей
Внедрение систем качества в пищевую промышленность [Текст] / Анджей Барыга. – Львів : Сполом, 2009. – 262 с. – На рус. яз. – ISBN 978-966-665-556-4.
ББК 65.305.73-823.2-21 Б26
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Система : якості
загальний = Якість : продукції
загальний = Діяльність : підприємства
377288 Наук. абонемент
377289 Наук. абонемент
65.305.73-823.2-21 Б26
Барыга, Анджей
Внедрение систем качества в пищевую промышленность [Текст] / Анджей Барыга. – Львів : Сполом, 2009. – 262 с. – На рус. яз. – ISBN 978-966-665-556-4.
ББК 65.305.73-823.2-21 Б26
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Система : якості
загальний = Якість : продукції
загальний = Діяльність : підприємства
377288 Наук. абонемент
377289 Наук. абонемент