Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Коробейник, А. - Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст]
Коробейник, А. - Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст]
Книга
Автор: Коробейник, А.
Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: Феникс, 2002 г.
ISBN 5-222-02185-8
Автор: Коробейник, А.
Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: Феникс, 2002 г.
ISBN 5-222-02185-8
Книга
36.94я723 К68
Коробейник, А.
Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст] : учеб. пособие / А. Коробейник. – Ростов-на-Дону : Феникс, 2002. – 288 с. – На рус. яз. – ISBN 5-222-02185-8.
ББК 36.94я723 К68
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія продукції харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Продукти (харчування) : концентрати
загальний = Заготівля : продуктів
загальний = Переробка : риби
загальний = Виробництво : риби та рибних продуктів
загальний = Виробництво : консервне
загальний = Процес (технологічний) : сушіння
341764 Навч. абонемент
36.94я723 К68
Коробейник, А.
Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст] : учеб. пособие / А. Коробейник. – Ростов-на-Дону : Феникс, 2002. – 288 с. – На рус. яз. – ISBN 5-222-02185-8.
ББК 36.94я723 К68
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія продукції харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Продукти (харчування) : концентрати
загальний = Заготівля : продуктів
загальний = Переробка : риби
загальний = Виробництво : риби та рибних продуктів
загальний = Виробництво : консервне
загальний = Процес (технологічний) : сушіння
341764 Навч. абонемент