Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]
Книга
Автор:
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]: підручник
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-629-848-8
Автор:
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]: підручник
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-629-848-8
Книга
36.99-02я73 П79
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / за ред. А. А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. – 184 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-629-848-8.
ББК 36.99-02я73 П79
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР
загальний = Планування : діяльності підприємства
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Норма : санітарна
загальний = Підприємство : заготівельне
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Мережа : інженерна
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування готелів та ресторанів з використанням графічних редакторів
385157 Загальний читальний зал
385158 Навч. абонемент
36.99-02я73 П79
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / за ред. А. А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. – 184 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-629-848-8.
ББК 36.99-02я73 П79
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР
загальний = Планування : діяльності підприємства
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Норма : санітарна
загальний = Підприємство : заготівельне
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Мережа : інженерна
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування готелів та ресторанів з використанням графічних редакторів
385157 Загальний читальний зал
385158 Навч. абонемент