лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Бутко, М. П. - Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємст...

Бутко, М. П. - Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємст...

Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємст...
Немає прим.
Статья
Автор: Бутко, М. П.
Економіка та держава. Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємст...
б.г.
ISBN відсутній

повний текст

На полку На полку


Статья

Бутко, М. П.
Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості [Текст] / М. П. Бутко, М. М. Бердар // Економіка та держава. – 2018. – № 6. – С. 28–32 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.


загальний = Підприємство
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Розвиток
загальний = Ефективність


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Економіка та держава
Немає прим.
Выпуск

Економіка та держава № 6
2018 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.81)