Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бутко, М. П. - Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємст...
Бутко, М. П. - Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємст...
Статья
Автор: Бутко, М. П.
Економіка та держава. Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємст...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Бутко, М. П.
Економіка та держава. Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємст...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Бутко, М. П.
Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості [Текст] / М. П. Бутко, М. М. Бердар // Економіка та держава. – 2018. – № 6. – С. 28–32 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Підприємство
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Розвиток
загальний = Ефективність
Бутко, М. П.
Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості [Текст] / М. П. Бутко, М. М. Бердар // Економіка та держава. – 2018. – № 6. – С. 28–32 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Підприємство
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Розвиток
загальний = Ефективність