Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Скорченко, Т. А. - Технологія молочних консервів [Текст]
Скорченко, Т. А. - Технологія молочних консервів [Текст]
Книга
Автор: Скорченко, Т. А.
Технологія молочних консервів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: НУХТ, 2007 г.
ISBN 966-612-068-2
Автор: Скорченко, Т. А.
Технологія молочних консервів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: НУХТ, 2007 г.
ISBN 966-612-068-2
Книга
36.95я73 С44
Скорченко, Т. А.
Технологія молочних консервів [Текст] : навч. посібник / Т. А. Скорченко. – Київ : НУХТ, 2007. – 232 с. – На укр. яз. – ISBN 966-612-068-2.
ББК 36.95я73 С44
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Технологія : консервування
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Харчування : дитяче
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Виробництво : консервне
Гриф = МОНУ
373507 Навч. абонемент
36.95я73 С44
Скорченко, Т. А.
Технологія молочних консервів [Текст] : навч. посібник / Т. А. Скорченко. – Київ : НУХТ, 2007. – 232 с. – На укр. яз. – ISBN 966-612-068-2.
ББК 36.95я73 С44
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Технологія : консервування
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Харчування : дитяче
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Виробництво : консервне
Гриф = МОНУ
373507 Навч. абонемент