Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства [Текст]
Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства [Текст]
Книга
Автор:
Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства [Текст]: тези доповідей XLІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2017 рік (м. Полтава, 17-18 квітня 2018 року)
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN 978-966-184-312-6
Автор:
Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства [Текст]: тези доповідей XLІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2017 рік (м. Полтава, 17-18 квітня 2018 року)
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN 978-966-184-312-6
Книга
Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства [Текст] : тези доповідей XLІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2017 рік (м. Полтава, 17-18 квітня 2018 року) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 480 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр., рус., англ. яз. – ISBN 978-966-184-312-6.
УДК 33:378.4](477.53)(045) А43
загальний = Економіка
загальний = Товарознавство
загальний = Технологія : приготування їжі
385254 Наук. абонемент
386932 Наук. абонемент
385253 ЧЗ1
Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства [Текст] : тези доповідей XLІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2017 рік (м. Полтава, 17-18 квітня 2018 року) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 480 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр., рус., англ. яз. – ISBN 978-966-184-312-6.
УДК 33:378.4](477.53)(045) А43
загальний = Економіка
загальний = Товарознавство
загальний = Технологія : приготування їжі
385254 Наук. абонемент
386932 Наук. абонемент
385253 ЧЗ1