Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дослідження ефективності процесів термобаричної обробки харчових продуктів. Розробка вимог до кон...
Дослідження ефективності процесів термобаричної обробки харчових продуктів. Розробка вимог до кон...
Автор:
Дослідження ефективності процесів термобаричної обробки харчових продуктів. Розробка вимог до кон...: звіт про НДР
2017 г.
ISBN відсутній
Отчет
Дослідження ефективності процесів термобаричної обробки харчових продуктів. Розробка вимог до конструкції апаратів (заключний) [Текст] : звіт про НДР / В. О. Скрипник, Н. Молчанова ; керiв. авт. кол. В. О. Скрипник. – Полтава, 2017. – 187 с. – На укр. яз.
УДК 641.521.7987:637.5 Д70
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Обладнання : теплове
50/З ЧЗ3
Дослідження ефективності процесів термобаричної обробки харчових продуктів. Розробка вимог до конструкції апаратів (заключний) [Текст] : звіт про НДР / В. О. Скрипник, Н. Молчанова ; керiв. авт. кол. В. О. Скрипник. – Полтава, 2017. – 187 с. – На укр. яз.
УДК 641.521.7987:637.5 Д70
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Обладнання : теплове
50/З ЧЗ3