Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Технологія біовиробництв [Текст]
Хомич, Г. П. - Технологія біовиробництв [Текст]
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Технологія біовиробництв [Текст]: навч. завд. та метод. рекоменд. для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Технологія біовиробництв [Текст]: навч. завд. та метод. рекоменд. для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
Хомич, Г. П.
Технологія біовиробництв [Текст] : навч. завд. та метод. рекоменд. для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 48 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 602:604.4:664](072) Х76
загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія біовиробництв
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Виробництво : харчових продуктів
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технології і організації ресторанного господарства : Дисципліна : Харчові технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Харчові технології
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технології і організації харчових виробництв : Дисципліна : Харчові технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі
385554 Загальний читальний зал
386744 Навч. абонемент
Хомич, Г. П.
Технологія біовиробництв [Текст] : навч. завд. та метод. рекоменд. для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 48 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 602:604.4:664](072) Х76
загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія біовиробництв
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Виробництво : харчових продуктів
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технології і організації ресторанного господарства : Дисципліна : Харчові технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Харчові технології
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технології і організації харчових виробництв : Дисципліна : Харчові технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі
385554 Загальний читальний зал
386744 Навч. абонемент