Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text] / S. Belinska, S. Levitskaya, N. Kamienieva, et al. // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 3. – P. 21–27. – На англ. яз.
загальний = Овочі : капуста
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Хімія : харчова
The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text] / S. Belinska, S. Levitskaya, N. Kamienieva, et al. // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 3. – P. 21–27. – На англ. яз.
загальний = Овочі : капуста
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Хімія : харчова