Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text] / S. Belinska, S. Levitskaya, N. Kamienieva, et al. // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 3. – P. 21–27. – На англ. яз.
Загальний = Овочі : капуста
Загальний = Продукти (харчування)
Загальний = Хімія : харчова
The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text] / S. Belinska, S. Levitskaya, N. Kamienieva, et al. // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 3. – P. 21–27. – На англ. яз.
Загальний = Овочі : капуста
Загальний = Продукти (харчування)
Загальний = Хімія : харчова



![The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]](/opacunicode/img/doctypes/article.gif)
На полку 
Заказать