лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]

The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]

The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
Немає прим.
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text] / S. Belinska, S. Levitskaya, N. Kamienieva, et al. // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 3. – P. 21–27. – На англ. яз.


Загальний = Овочі : капуста
Загальний = Продукти (харчування)
Загальний = Хімія : харчова


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Харчова наука і технологія
Немає прим.
Выпуск

Харчова наука і технологія Т. 12, вип. 3
2018 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.91)