лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Determination of functional and technological properties of beef based on the analysis of color d...

Determination of functional and technological properties of beef based on the analysis of color d...

Determination of functional and technological properties of beef based on the analysis of color d...
Немає прим.
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Determination of functional and technological properties of beef based on the analysis of color d...
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Determination of functional and technological properties of beef based on the analysis of color digital images of muscular tissue samples [Text] / O. Savinok, N. Azarova, O. Arsiriy, A. Nikolenko // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 3. – P. 88–96. – На англ. яз.


загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Властивість
загальний = Технологія : зберігання


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Харчова наука і технологія
Немає прим.
Выпуск

Харчова наука і технологія Т. 12, вип. 3
2018 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.173)