Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Новікова, О. В. - Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних конди...
Новікова, О. В. - Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних конди...
Книга
Автор: Новікова, О. В.
Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних конди...: підручник
Видавництво: Світ книг, 2018 г.
ISBN 978-966-2678-56-7
Автор: Новікова, О. В.
Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних конди...: підручник
Видавництво: Світ книг, 2018 г.
ISBN 978-966-2678-56-7
Книга
658:664.6(075.8) Н73
Новікова, О. В.
Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. – Харків : Світ книг, 2018. – 196 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-56-7.
ББК 658:664.6(075.8) Н73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Промисловість : хлібопекарна
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Виробництво : хлібопекарне
385141 Загальний читальний зал
385142 Навч. абонемент
658:664.6(075.8) Н73
Новікова, О. В.
Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. – Харків : Світ книг, 2018. – 196 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-56-7.
ББК 658:664.6(075.8) Н73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Промисловість : хлібопекарна
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Виробництво : хлібопекарне
385141 Загальний читальний зал
385142 Навч. абонемент