Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Зламанюк, Л. М. - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції...
Зламанюк, Л. М. - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції...
Книга
Автор: Зламанюк, Л. М.
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції...: конспект лекцій
Видавництво: "Центр учбової літератури", 2017 г.
ISBN 978-617-673-509-0
Автор: Зламанюк, Л. М.
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції...: конспект лекцій
Видавництво: "Центр учбової літератури", 2017 г.
ISBN 978-617-673-509-0
Книга
Зламанюк, Л. М.
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства [Текст] : конспект лекцій / Л. М. Зламанюк. – Київ : "Центр учбової літератури", 2017. – 354 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-673-509-0.
УДК 658.5:636.1(042.3) З-37
загальний = Сировина : тваринного походження
загальний = Продукт : тваринництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Безвідходні технології м'ясопереробних виробництв
загальний = Тваринництво
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології м'ясних продуктів
загальний = Виробництво : продукції
382734 Загальний читальний зал
382735 Навч. абонемент
Зламанюк, Л. М.
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства [Текст] : конспект лекцій / Л. М. Зламанюк. – Київ : "Центр учбової літератури", 2017. – 354 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-673-509-0.
УДК 658.5:636.1(042.3) З-37
загальний = Сировина : тваринного походження
загальний = Продукт : тваринництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Безвідходні технології м'ясопереробних виробництв
загальний = Тваринництво
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології м'ясних продуктів
загальний = Виробництво : продукції
382734 Загальний читальний зал
382735 Навч. абонемент