Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Паска, М. З. - Технологія маргаринових та промислових жирів [Текст]
Паска, М. З. - Технологія маргаринових та промислових жирів [Текст]
Книга
Автор: Паска, М. З.
Технологія маргаринових та промислових жирів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Сполом, 2013 г.
ISBN 978-966-665-935-7
Автор: Паска, М. З.
Технологія маргаринових та промислових жирів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Сполом, 2013 г.
ISBN 978-966-665-935-7
Книга
35.782я73 П19
Паска, М. З.
Технологія маргаринових та промислових жирів [Текст] : навч. посібник / М. З. Паска, І. М. Демідов, О. І. Жук. – Львів : Сполом, 2013. – 188 с. : іл. – На укр. яз. – ISBN 978-966-665-935-7.
ББК 35.782я73 П19
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Сировина : жирова
загальний = Продукти (харчування) : жири : маргарин
загальний = Виробництво : жирів
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
383954 Навч. абонемент
35.782я73 П19
Паска, М. З.
Технологія маргаринових та промислових жирів [Текст] : навч. посібник / М. З. Паска, І. М. Демідов, О. І. Жук. – Львів : Сполом, 2013. – 188 с. : іл. – На укр. яз. – ISBN 978-966-665-935-7.
ББК 35.782я73 П19
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Сировина : жирова
загальний = Продукти (харчування) : жири : маргарин
загальний = Виробництво : жирів
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
383954 Навч. абонемент