Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Солодко, Л. М. - Використання білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин у рецептурах кулінарних виробів ...
Солодко, Л. М. - Використання білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин у рецептурах кулінарних виробів ...
Статья
Автор: Солодко, Л. М.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Використання білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин у рецептурах кулінарних виробів ...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Солодко, Л. М.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Використання білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин у рецептурах кулінарних виробів ...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Солодко, Л. М.
Використання білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин у рецептурах кулінарних виробів [Текст] / Л. М. Солодко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 3. – С. 223–231. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
Солодко, Л. М.
Використання білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин у рецептурах кулінарних виробів [Текст] / Л. М. Солодко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 3. – С. 223–231. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Виробництво : напівфабрикатів