лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст]

Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст]

Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Автор:
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст]: монографія
Видавництво: ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-375-1

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36.83 Т-38

Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, та ін.. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 108 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-405-375-1.

ББК 36.83 Т-38

загальний = Страва : національна
загальний = Сировина
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Рослина : пшениця
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Управління : якістю
загальний = Норма : санітарна
загальний = Виробництво : крохмале-мелясове

381490 Наук. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.80)