Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст]
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст]
Книга
Автор:
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст]: монографія
Видавництво: ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-375-1
Автор:
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст]: монографія
Видавництво: ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-375-1
Книга
36.83 Т-38
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, та ін.. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 108 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-405-375-1.
ББК 36.83 Т-38
загальний = Страва : національна
загальний = Сировина
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Рослина : пшениця
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Управління : якістю
загальний = Норма : санітарна
загальний = Виробництво : крохмале-мелясове
381490 Наук. абонемент
36.83 Т-38
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, та ін.. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 108 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-405-375-1.
ББК 36.83 Т-38
загальний = Страва : національна
загальний = Сировина
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Рослина : пшениця
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Управління : якістю
загальний = Норма : санітарна
загальний = Виробництво : крохмале-мелясове
381490 Наук. абонемент