Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст]
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст]
Книга
Автор:
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст]: навч. посібник
Видавництво: ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-366-9
Автор:
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст]: навч. посібник
Видавництво: ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-366-9
Книга
36.81я73 Л12
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевий, О. Б. Дроменко, П. В. Гурський, та ін.. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 170 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-405-366-9.
ББК 36.81я73 Л12
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технології і організації харчових виробництв
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Загальна технологія. Основи промислового виробництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологічне обладнання харчових виробництв
спеціальний = Спеціальності : Процеси і апарати харчових виробництв
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Процеси і апарати харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Процеси і апарати харчових виробництв. Курсовий проект
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі : Дисципліна : Технологічне обладнання харчових виробництв
загальний = Промисловість : харчова
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
382644 Навч. абонемент
36.81я73 Л12
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевий, О. Б. Дроменко, П. В. Гурський, та ін.. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 170 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-405-366-9.
ББК 36.81я73 Л12
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технології і організації харчових виробництв
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Загальна технологія. Основи промислового виробництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологічне обладнання харчових виробництв
спеціальний = Спеціальності : Процеси і апарати харчових виробництв
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Процеси і апарати харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Процеси і апарати харчових виробництв. Курсовий проект
спеціальний = Рекомендованная литература : Кафедра : Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі : Дисципліна : Технологічне обладнання харчових виробництв
загальний = Промисловість : харчова
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
382644 Навч. абонемент