Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Обгрунтування технології снеків з використанням м'ясного сушеного напівфабрикату [Текст]
Обгрунтування технології снеків з використанням м'ясного сушеного напівфабрикату [Текст]
Статья
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Обгрунтування технології снеків з використанням м'ясного сушеного напівфабрикату [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Обгрунтування технології снеків з використанням м'ясного сушеного напівфабрикату [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Обгрунтування технології снеків з використанням м'ясного сушеного напівфабрикату [Текст] / Ю. А. Мацук, І. М. Марченко, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 5. – С. 189–194. – На укр. яз.
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Продукти (харчування) : снеки (сухі сніданки)
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
Обгрунтування технології снеків з використанням м'ясного сушеного напівфабрикату [Текст] / Ю. А. Мацук, І. М. Марченко, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 5. – С. 189–194. – На укр. яз.
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Продукти (харчування) : снеки (сухі сніданки)
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Виробництво : напівфабрикатів