Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст]
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст]
Книга
Автор:
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст]: навчальний посібник
Издательство: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN 978-966-184-323-2
Автор:
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст]: навчальний посібник
Издательство: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN 978-966-184-323-2
Книга
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст] : навчальний посібник / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, Л. П. Малюк, та ін.. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 357 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-184-323-2.
УДК 330.341.1:640.4(075.8) І-66
загальний = Господарство : готельне
загальний = Бізнес : готельний
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Інноваційні технології в туризмі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні технології в туризмі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Економіка туризму
385567 Навч. абонемент
385568 Навч. абонемент
386642 Навч. абонемент
385566 ЧЗ1
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст] : навчальний посібник / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, Л. П. Малюк, та ін.. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 357 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-184-323-2.
УДК 330.341.1:640.4(075.8) І-66
загальний = Господарство : готельне
загальний = Бізнес : готельний
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Інноваційні технології в туризмі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні технології в туризмі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Економіка туризму
385567 Навч. абонемент
385568 Навч. абонемент
386642 Навч. абонемент
385566 ЧЗ1