Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Кишенько, І. І. - Технологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст]
Кишенько, І. І. - Технологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст]
Книга
Автор: Кишенько, І. І.
Технологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст]: практикум
Видавництво: НУХТ, 2010 г.
ISBN 978-966-612-101-4
Автор: Кишенько, І. І.
Технологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст]: практикум
Видавництво: НУХТ, 2010 г.
ISBN 978-966-612-101-4
Книга
36.92я72 К46
Кишенько, І. І.
Технологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : практикум / І. І. Кишенько, В. М. Старчова, Г. I. Гончаров. – Київ : НУХТ, 2010. – 367 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-612-101-4.
ББК 36.92я72 К46
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Виробництво : жирів
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : консервне
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Тара
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Безвідходні технології м'ясопереробних виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології м'ясних продуктів
Гриф = МОНУ
373505 Навч. абонемент
36.92я72 К46
Кишенько, І. І.
Технологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : практикум / І. І. Кишенько, В. М. Старчова, Г. I. Гончаров. – Київ : НУХТ, 2010. – 367 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-612-101-4.
ББК 36.92я72 К46
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Виробництво : жирів
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : консервне
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Тара
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Безвідходні технології м'ясопереробних виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології м'ясних продуктів
Гриф = МОНУ
373505 Навч. абонемент