Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein conce...
Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein conce...
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein conce...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein conce...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein concentrate [Text] / N. Tkachenko, L. Lanzhenko, D. Skripnichenko, et al. // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 4. – P. 18–24. – На англ. яз.
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Технологія : Біотехнологія
Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein concentrate [Text] / N. Tkachenko, L. Lanzhenko, D. Skripnichenko, et al. // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 4. – P. 18–24. – На англ. яз.
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Технологія : Біотехнологія