Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text] / T. Lebedenko, H. Korkach, V. Kozhevnikova, T. Novichkova // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 4. – P. 52–62. – На англ. яз.
Загальний = Виробництво
Загальний = Продукти (харчування) : борошно
Загальний = Властивість
Загальний = Хімія : харчова
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text] / T. Lebedenko, H. Korkach, V. Kozhevnikova, T. Novichkova // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 4. – P. 52–62. – На англ. яз.
Загальний = Виробництво
Загальний = Продукти (харчування) : борошно
Загальний = Властивість
Загальний = Хімія : харчова



![Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]](/opacunicode/img/doctypes/article.gif)
На полку 
Заказать