Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients [Text] / M. Paska, L. Bal-Prylypko, O. Masliichuk, M. Lychuk // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 4. – P. 110–116. – На англ. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
загальний = Технологія : харчова
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients [Text] / M. Paska, L. Bal-Prylypko, O. Masliichuk, M. Lychuk // Харчова наука і технологія. – 2018. – Т. 12, вип. 4. – P. 110–116. – На англ. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
загальний = Технологія : харчова