Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст]
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст]
Книга
Автор:
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 части.... Ч. 2: Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст]: монографія
Видавництво: ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-273-0
Автор:
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 части.... Ч. 2: Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст]: монографія
Видавництво: ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-273-0
Многотомник
36.813 Н73
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 частинах [Текст] : монографія / за заг. ред. О. I. Черевко, В. М. Михайлов. – Харків : ХДУХТ, 2012.
Книга
36.813 Н73
Ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст] : монографія / О. I. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, та ін.. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 151 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-405-273-0.
ББК 36.813 Н73
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес : технологічний : жаріння
загальний = Технологія : харчова
374301 Загальний читальний зал
36.813 Н73
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 частинах [Текст] : монографія / за заг. ред. О. I. Черевко, В. М. Михайлов. – Харків : ХДУХТ, 2012.
Книга
36.813 Н73
Ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст] : монографія / О. I. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, та ін.. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 151 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-405-273-0.
ББК 36.813 Н73
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес : технологічний : жаріння
загальний = Технологія : харчова
374301 Загальний читальний зал