Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]
Книга
Автор:
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
Серия: Высшее образование: Бакалавриат
Видавництво: ИНФРА-М, 2016 г.
ISBN 978-5-16-005309-7
Автор:
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
Серия: Высшее образование: Бакалавриат
Видавництво: ИНФРА-М, 2016 г.
ISBN 978-5-16-005309-7
Книга
36-1я73 П36
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст] : учебник / О. А. Неверова, А. Ю. Просеков, Г. А. Гореликова, и др.. – Москва : ИНФРА-М, 2016. – 414 с. – (Высшее образование: Бакалавриат) . – На рус. яз. – ISBN 978-5-16-005309-7.
ББК 36-1я73 П36
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
загальний = Вітаміни
загальний = Продукт : генетично модифікований
загальний = Переробка : продукції
загальний = Ферменти
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Виробництво : спиртове
загальний = Виробництво : пивоварне
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Процес (технологічний) : соління
загальний = Продукти (харчування) : квас
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі
381111 Навч. абонемент
381112 Навч. абонемент
36-1я73 П36
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст] : учебник / О. А. Неверова, А. Ю. Просеков, Г. А. Гореликова, и др.. – Москва : ИНФРА-М, 2016. – 414 с. – (Высшее образование: Бакалавриат) . – На рус. яз. – ISBN 978-5-16-005309-7.
ББК 36-1я73 П36
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
загальний = Вітаміни
загальний = Продукт : генетично модифікований
загальний = Переробка : продукції
загальний = Ферменти
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Виробництво : спиртове
загальний = Виробництво : пивоварне
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Процес (технологічний) : соління
загальний = Продукти (харчування) : квас
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі
381111 Навч. абонемент
381112 Навч. абонемент