Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]
Книга
Автор:
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
Серия: Высшее образование: Бакалавриат
Видавництво: ИНФРА-М, 2016 г.
ISBN 978-5-16-005309-7
Автор:
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
Серия: Высшее образование: Бакалавриат
Видавництво: ИНФРА-М, 2016 г.
ISBN 978-5-16-005309-7
Книга
36-1я73 П36
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст] : учебник / О. А. Неверова, А. Ю. Просеков, Г. А. Гореликова, и др.. – Москва : ИНФРА-М, 2016. – 414 с. – (Высшее образование: Бакалавриат) . – На рус. яз. – ISBN 978-5-16-005309-7.
ББК 36-1я73 П36
Загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
Загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
Загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
Загальний = Сировина : рослинна
Загальний = Склад : хімічний
Загальний = Виробництво : харчових продуктів
Загальний = Вітаміни
Загальний = Ферменти
Загальний = Продукт : генетично модифікований
Загальний = Переробка : продукції
Загальний = Виробництво : кондитерське
Загальний = Продукти (харчування) : чай
Загальний = Виробництво : хлібопекарне
Загальний = Виробництво : пивоварне
Загальний = Виробництво : спиртове
Загальний = Виробництво : виноробне
Загальний = Продукти (харчування) : квас
Загальний = Процес (технологічний) : соління
Загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі
381111 Навч. абонемент
381112 Навч. абонемент
36-1я73 П36
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст] : учебник / О. А. Неверова, А. Ю. Просеков, Г. А. Гореликова, и др.. – Москва : ИНФРА-М, 2016. – 414 с. – (Высшее образование: Бакалавриат) . – На рус. яз. – ISBN 978-5-16-005309-7.
ББК 36-1я73 П36
Загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
Загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
Загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
Загальний = Сировина : рослинна
Загальний = Склад : хімічний
Загальний = Виробництво : харчових продуктів
Загальний = Вітаміни
Загальний = Ферменти
Загальний = Продукт : генетично модифікований
Загальний = Переробка : продукції
Загальний = Виробництво : кондитерське
Загальний = Продукти (харчування) : чай
Загальний = Виробництво : хлібопекарне
Загальний = Виробництво : пивоварне
Загальний = Виробництво : спиртове
Загальний = Виробництво : виноробне
Загальний = Продукти (харчування) : квас
Загальний = Процес (технологічний) : соління
Загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі
381111 Навч. абонемент
381112 Навч. абонемент



![Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]](/opacunicode/img/doctypes/book.gif)
Заказать
На полку