Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки "Магнетофуд" [Текст]
Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки "Магнетофуд" [Текст]
Статья
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки "Магнетофуд" [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки "Магнетофуд" [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки "Магнетофуд" [Текст] / І. В. Цихановська, Л. А. Скуріхіна, В. В. Євлаш, Л. Ф. Павлоцька // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2018. – № 1 (85). – С. 39–50 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1421. – На укр. яз.
загальний = Якість
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Технологія : інноваційна
Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки "Магнетофуд" [Текст] / І. В. Цихановська, Л. А. Скуріхіна, В. В. Євлаш, Л. Ф. Павлоцька // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2018. – № 1 (85). – С. 39–50 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1421. – На укр. яз.
загальний = Якість
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Технологія : інноваційна