Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст]
Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст]
Статья
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст] / Г. П. Хомич, О. М. Горобець, Н. I. Ткач, Ю. В. Левченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2018. – № 1 (85). – С. 51–56 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1420. – На укр. яз.
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Переробка
загальний = Сировина : рослинна
Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст] / Г. П. Хомич, О. М. Горобець, Н. I. Ткач, Ю. В. Левченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2018. – № 1 (85). – С. 51–56 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1420. – На укр. яз.
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Переробка
загальний = Сировина : рослинна