Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Тюрікова, І. С. - Розроблення харчових раціонів резистентної дії [Текст]
Тюрікова, І. С. - Розроблення харчових раціонів резистентної дії [Текст]
Статья
Автор: Тюрікова, І. С.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Розроблення харчових раціонів резистентної дії [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Тюрікова, І. С.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Розроблення харчових раціонів резистентної дії [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Тюрікова, І. С.
Розроблення харчових раціонів резистентної дії [Текст] / І. С. Тюрікова, Ю. Г. Наконечна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2018. – № 1 (85). – С. 64–71 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1423. – На укр. яз.
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Плоди : горіхоплідні
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
загальний = Технологія : інноваційна
Тюрікова, І. С.
Розроблення харчових раціонів резистентної дії [Текст] / І. С. Тюрікова, Ю. Г. Наконечна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2018. – № 1 (85). – С. 64–71 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1423. – На укр. яз.
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Плоди : горіхоплідні
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
загальний = Технологія : інноваційна