лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Ткаченко, А. С. - Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини [Текст]

Ткаченко, А. С. - Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини [Текст]

Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор: Ткаченко, А. С.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

повний текст

На полку На полку


Статья

Ткаченко, А. С.
Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини [Текст] / А. С. Ткаченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2018. – № 1 (85). – С. 135–144 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1432. – На укр. яз.


загальний = Сировина
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукт : органічний


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки"
Немає прим.
Выпуск

Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки" № 1 (85)
2018 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)