Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ткаченко, А. С. - Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини [Текст]
Ткаченко, А. С. - Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини [Текст]
Статья
Автор: Ткаченко, А. С.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ткаченко, А. С.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Ткаченко, А. С.
Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини [Текст] / А. С. Ткаченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2018. – № 1 (85). – С. 135–144 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1432. – На укр. яз.
загальний = Сировина
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукт : органічний
Ткаченко, А. С.
Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини [Текст] / А. С. Ткаченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2018. – № 1 (85). – С. 135–144 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1432. – На укр. яз.
загальний = Сировина
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукт : органічний